ANUNT IMPORTANT despre predarea digitala!

Dragi studenti,

Colectivul profesoral a decis schimbarea din mers a modului de predare digital. Astfel, in perioada urmatoare va trebui sa va familiarizati cu aplicatia Dropbox.

https://www.dropbox.com/home

In linii mari, va trebui sa va legati adresa de mail la o aplicatia de impartasit fisere. In cel mai scurt timp veti primi invitatia de a folosi un director cu numele vostru pe Dropbox( ex. POPESCU ION). Pentru a acepta invitatia trebuie sa aveti un cont. Nu este obligatoriu sa instalati aplicatia pe computere desi este recomandabil. Ea va va crea un director cu numele Dropbox, intr-o locatie aleasa de voi, pe C: ‘by default’. Dupa ce acceptati invitatia la directorul cu numele vostru se va sincroniza automat. Este suficient sa copiati fisierele pentru predare in director sau sa uploadati pe internet aceste fisiere.

Nu ascundem faptul ca ne bazam pe invitatiile catre voi pentru a mari spatiul pentru mediul virtual al anului, acesta fiind doar de 2 GB la start.

Va recomadam sa parcurgeti filmele de prezentare a aplicatiei. Va mai recomandam sa nu stergeti fisierele odata uploadate, pana la sfarsitul anului scolar.

Va rugam, ca dupa ce faceti aplicatia functionala, intr-un mod sau altul, sa puneti in directoarele voastre si imaginile de la primele doua teme. Predarea la TEMA 3 se va face doar pe Dropbox.

Cei care nu au acces la aplicatie sau internet trebuie sa ne contacteze Luni pentru a lua contactul unui coleg de la care isi va face predarea. Clarificari se vor face Luni sau pe mail la arhitectura1tm@gmail.com, cu subiectul Dropbox.

Urmatorii studenti nu au e-mailurile de gasit>

DOBRE Florin, JIANU Alina, NEAGOE Denis, STOIA Andreea, TRIFAN Flavia. Ii rugam sa ne contacteze la adresa de e-mail sau Luni la atelier.

Restul au primit invitatii la Dropbox. Daca va schimbati mailul faceti propriile invitatii la e-mailul nou.

Va multumim pentru intelegere si contam pe o buna colaborare in continuare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s