P.A.O POTOC

ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ DE VARĂ DE ARHITECTURĂ EXPERIMENTALĂ PAO.9 2013 Potoc/România

PAO invită studenții de la facultățile de arhitectura, arte și design, precum și profesioniști din domenii conexe la sesiunile de vară 2013 în Potoc / România.
Sub titlul „CUIBĂRIND ÎN ȘCOALĂ”, școala de vara de arhitectură experimentala Pao Potoc va avea loc ca și în anii precedenți în vechea scoală a satului, în două perioade în lunile iulie (15.-28.7.) și august (12.-25.8.)

Timp de aproape o luna clădirea școlii ne va fi casa, atelierul, CUIBUL.
Sesiunile PAO sunt organizate astfel: prima săptămână este dedicată unor serii de cursuri creative de proiectare, combinate cu activități culturale și excursii în regiunea Cheile Nerei; a doua săptămână este rezervata ateliere practice rezultate din sesiunile de lucru din prima săptămâna.

Programul în ambele perioade este dinamic și colorat, cu prelegeri, prezentări, concerte, teatru, spectacole artistice în colaborare cu artiștii locali. În paralel vor continua lucrările de reabilitare creativa a clădirii spre transformarea acesteia într-o locație pentru o scoală alternativa de vara în mediul rural.

Un program detaliat al școlii va fi postat în curând.

Nu există criterii specifice de selecție pentru participare; cu toate acestea, participanții trebuie să aibă motivație personală mare, creativitate, bună dispoziție și pozitivism. Abilitatea de a lucra într-o echipă internațională este esențială. PAO fiind un atelier “hands-on”, o anumită robustețe fizică este necesară.

PAO beneficiază de sprijinul financiar al A.F.C.N., Asociația Fondului Cultural Național, ceea ce menține costurile de participare la un nivel minim. Taxa de participare va fi de 25 € (100 lei) de persoană pentru două săptămâni, taxă în care sunt cuprinse toate bunurile și serviciile, cum ar fi materialele de lucru pentru ateliere, evenimentele, transportul local, excursiile, masa și cazarea.

Cazarea se poate face în mansarda scolii sau în cort. La cerere și contra unui cost suplimentar, se poate asigura cazare într-una din pensiunile din localitate sau împrejurimi (vezi formularul de înregistrare).

Este nevoie și de voluntari cu competențe și talente în special în domeniul construcțiilor (clădiri, inginerie, lucrări de reconstrucție), precum și voluntari la bucătărie, aprovizionare, logistica. Se asigură pentru aceștia cazare, masa, și participare la evenimentele Pao, în schimbul ajutorului la treburile cuibului. Participarea voluntarilor este gratuită.

Echipare necesară: cort (cei care alegeți opțiunea de camping), sac de dormit, încălțăminte solidă, țoale groase dar și costum de baie, materiale de desen personale, voie bună.
Se poate participa în oricare dintre perioade, iulie (15.-28.7.) sau august (12.-25.8.) sau ambele, perioada minima de participare fiind de o săptămână.

Numărul de participanți pentru o perioada este limitat la 20, vor fi înscrise primele 20 de persoane în ordinea cronologica a cererilor. Termenul limită pentru înscriere este 30 iunie.

Pentru înscriere completați formularul și trimiteți-l pe adresa paopotoc@gmail.com, cu o copie a cărții de identitate sau pașaport. Înregistrarea este valabila în momentul efectuării plătii.
Informații suplimentare: http://www.pao-project.org    si    http://www.facebook.com/pao.potoc

contact
Asociația PAO Atelier Experimental Potoc, Str. Emanoil Gojdu, nr. 5, 300 176 Timișoara
e-mail: paopotoc@gmail.com
Tel:. +40 256 220868; Mobil: +40 723 495171

PAO | Experimental Architecture Summercamps
http://www.pao-project.org
What the Hack? Pioneering Ideas!For its 8th edition (Aug 27th – Sept 2nd) the Experimental Architecture Summerschool PAO will install a hands-on Idea Hackerspace in central German Schwabhausen village.PAO.8 EXPERIMENTAL

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s