Desfașurare atelier!

Luni 18.02.2013 este prima sedință de atelier din semestrul 2! După cum vedeți în tema de proiectare, vă propunem o desfăsurare inedită și un format nou de predare și notare. Tot mâine veți cunoște îndrumătorii și de data aceasta nu-i veți trage la sorți pentru că ei știu deja grupa alocată! Vă spunem doar că nu îi veți avea pe aceiași! Îl veți cunoaște pe d-l Claudiu Toma care a înlocuit-o pe d-ra Irina Feier.

Tema de proiectare spune ca mâine începe jocul dar nu putem face asta fără un suport! Găsiți atașate patru hărți pentru cele patru grupe! Vă rugăm ca până mâine la atelier să vă organizați și sa aveți aceste hărți printate,format A1, 1 exemplar pentru fiecare grupă, harta aferentă grupei! Tot până mâine trebuie sa alegeți 5 culori pentru grupa voastră, și să aduceți 6 cartoane colorate pentru fiecare culoare aleasă, format A4, adică în total 30 de cartoane pentru fiecare grupă! NU UITAȚI cutterele, liniarele și banda adezivă de hârtie acasă!

Layout harti

Pentru că am schimbat formatul va impunem și cerințe noi. Fiecare student își va printa, pe format A4, autocolant sau hârtie adezivă cele doua pagini cu corecturi posibile în acest semestru. Este obligatoriu sa aveți aceste foi sau piesele deja taiate și aranjate în ordine pentru a vă putea lipii corectura în caietul de studiu! Atașat găsiți fișierul în format .PDF!

Fisa corectura semestrul2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s