FAQ

Notele pe fond roz din tabelul pentru proiectare sunt cele obtinute in urma refacerilor/maririlor!

Nu e imposibil dar e greu sa ai bursa cu Proiectarea nepromovata!

Media finala la Teoria arhitecturii este cea mai mare medie (grila + teorie) rezultata la o prezentare, notele de la prezentari diferite nu se combina.

Plansele suspecte de frauda au fost notate cu 0. In luarea acestei decizii plansele predate au fost comparate de catre toti cei noua asistenti cu restul planselor predate pe parcursul semestrului (la proiectare si reprezentari). Pentru modificarea notei studentul suspectat poate sa isi refaca plansa (portiuni din plansa indicate de indrumator) sub directa supraveghere a acestuia. Incapacitatea de a trece acest test poate duce la situatii neplacute, respectiv la exmatriculare in ultima instanta.

Urmatoarele doua prezentari la Colocviul de TA vor urmari acelasi format; test grila+ subiect de teorie. Nivelul este acelasi.

Pentru marire nu se poate veni decat la prezentarea a treia. Marirea nu se plateste la secretariat, prezentarea a treia da.Sistemul de notare la grila este urmatorul: fiecare raspuns corect bifat a primit 1 punct sau 0,5 daca erau doua.Bifarea la o intrebare a unui raspuns incorect duce la anularea unui raspuns corect de la aceeasi intrebare (de unde sutimile).Raspunsurile la grila au fost prezentate la finalul examenului si nu vor mai fi repetate.Promovarea presupune o medie rotunda de 5.

Nepromovarea temelor 5 si 6 duce automat la nepromovarea materiei si pierderea celor 8 credite aferente.
Creditele pot fi recuperate in anul doi prin recontractarea atelierului de proiectare pe semestrul 1. (Temele trecute se recunosc urmand ca studentul sa recupereze doar exercitiile nepromovate).
In procesul verbal chiar si cei care nu au promovat proiectarea vor avea recunoscuta activitatea pe parcurs in masura in care au suficienta prezenta la atelier.  Recunoasterea activitatii pe parcurs nu este bonificata cu nici un credit, insa evita taxe mari la recontractare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s